Triplacsokis leveles tészta – isteni recept

cafeblog/levendulalany | 2016. Január 07.
Avagy gyorsan valami finomat. A hátránya pusztán annyi, hogy lassabban olvad ki, mint amennyi idő alatt elkészítem.

De ennyi baj legyen! Az elkészítés pedig egyszerű, a leveles tésztát a következő képeken látható módon alakítom:

Majd miután befontam, lekentem kicsit felvert tojással és megszórtam mandulával, 210 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütöm. A leveles tészta levágott széleit is felhasználtam, kicsit megnyújtottam őket, majd a háromszög szélesebb részébe nutellát tettem és croissant-hoz hasonlóan feltekertem. Őket is lekentem a tojással. Viszont sütésnél figyelni kell őket, mert kisebbek és hamarabb megsülnek.

A folytatásért kattints a Levendulalány caféblogra!

Exit mobile version