Kapros juhtúrós palacsinta

cafeblog/varazslatfakanallal | 2016. Január 12.
Létezik olyan ember, aki nem szereti a palacsintát? Nehezen tudom elképzelni, hiszen nagyon sokféléből választhatunk: kakaós, lekváros, túrós, nutellás, a híres hungarikum, hortobágyi húsos palacsintáról már nem is beszélve.

Korábban egy 100 éves recept alapján a századelő emberének a palacsintáját teszteltem, most egyszerűen csak finomra vágytam. Hirtelen ötlettől vezérelve került a palacsintába a juhtúró, amihez tökéletes párosítás a kapor.

Hogy milyen lett a végeredmény? A krémes, kicsit sós töltelékkel a kapros juhtúrós palacsinta beleillik az ínyenc főételek repertoárjába. A receptet ajánlom a juhtúró szerelmeseinek!

Kapros juhtúrós palacsinta

Töltelékhez:

A folytatásért kattints a Varázslat fakanállal caféblogra!

Exit mobile version