Csirkemáj körtével, vörösborral, ínyenceknek

cafeblog/atetovaltlanykonyhaja | 2016. Január 18.
A tökéletes édes-sós fogás az első számú kedvencem. A mindenféle drága sajtok és a libamáj az igazi gyengéim, ja, meg a vörösbor.

Mivel az első kettőhöz ritkán jutok, igazi csemegének számítanak. Ezért ha találok egy érdekes receptet, és éppen nem tehetem meg, hogy a drágábbik hozzávalót szerezzem be, helyettesítek. Egy ezeréves Kiskegyedben találtam az alábbi csirkemájas receptet (mármint az eredetijét), amiben hízott kacsamájat írtak az elkészítéshez, de most nem volt kéznél.

Így a fagyasztóban várakozó csirkemájat dolgoztam fel. Egy percig még rosszul is éreztem magam, hogy megszentségtelenítem ezt a szuper ötletet, de a kóstolásnál már megszállt a béke és tökéletes elégedettség. Ez egy igazi ínyencség, az édes-sós ízek kedvelőinek biztosan a szívükbe fogom lopni vele magam. Hajrá, valóban olyan finom, mint amilyen szép.

Csirkemáj körtével, vörösborral

A folytatásért kattints a Tetovált lány konyhája caféblogra!

Exit mobile version