Narancsos-csokis kalácspuding

cafeblog/csakapuffin | 2016. Január 22.
Itt ér véget minden diéta. Legalábbis a narancs-csoki rajongótábor tagjainál mindenképpen.

Na jó, ha elfogyott a kalácspuding, vissza lehet térni a jó útra, nem azt mondom, hogy innen aztán nincs visszaút, de tény, hogy ennek tényleg nehéz ellenállni. Frissen, épp csak nem forrón… huh.

Narancsos-csokis kalácspuding

Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és előkészítünk egy kisebb sütőtálat. A kalácsot felkockázzuk, az étcsokit durvára vágjuk. A tejet, a habtejszínt, a narancs reszelt héját, a tojást, a cukrot és a vaníliát egy tálba mérjük, és jól összekeverjük. A kalácsot beleszórjuk a tejes keverékbe, megforgatjuk, hogy mindenhol érje, majd az egészet átöntjük a sütőtálba. Beleszórjuk a durvára vágott étcsokit és sütőbe toljuk kb. 25 percre.

 

A folytatásért kattints a Csak a Puffin caféblogra!

Exit mobile version