Hozzávalók 2 személyre:
- 2 csomag Szarvasi Mozzarella Laktózmentes 100 g
- 50 g rukkola saláta
- pár db bazsalikom levél
- pár db petrezselyem levél
- 2 db érett paradicsom
- 1 evőkanál fenyőmag
- 1 evőkanál nagy szemű mazsola
- 1 evőkanál kapribogyó
- 2 evőkanál olívaolaj
- balzsamecet vagy balzsamecet krém
- só, bors
Elkészítési idő: 10 perc
- A megmosott és megszárított rukkolát helyezzük a tányérokra.
- Szeleteljük fel a paradicsomot és a laktózmentes mozzarellákat.
- A rukkolára tegyük a felszeletelt paradicsomot és a laktózmentes mozzarella sajtot szépen elrendezve.
- Szórjuk meg fenyőmaggal, mazsolával és kapribogyóval.
- Az elkészített salátát öntsük le egy kevés balzsamecettel vagy balzsamecet krémmel és csöpögtessünk rá olívaolajat.
- Díszítsük még friss bazsalikom levéllel és petrezselyem levéllel. Szórjuk meg pár csipet frissen őrölt borssal és nagy szemű tengeri sóval.