Két szezonnyitó spárgarecept

nlc | 2016. Május 08.
Végre van spárga is a piacon! Hogy a fehéret vagy a zöldet választjátok, azt rátok bízzuk. Mi mindkettőhöz hoztunk ma egy-egy receptet, és megígérhetjük, hogy ebben a szezonban olyan spárgás recepteket hozunk, amelyekkel még azok is megszeretik majd a spárgát, akik eddig egyébként nem rajongtak érte.

 

Fehér spárga főtt tojással

“Ez az a klasszikus fogás, amit a férjem minden tavasszal követel, így az idén sem maradhatott ki a spárgás repertoárból.”

Hozzávalók 2 személyre: 

A recept folytatása a Tavola in Piazza blogon olvasható.

Spárgás-baconös tekercs sajtmártással

“Indul a spárgaszezon! Ilyenkor igyekszem kihasználni, mert nem tart túl sokáig. Az előzetes tervben az szerepelt, hogy ebédre köret készül belőle. Máshogy alakult. 

Ha a szokásostól egy kicsit eltérő vacsorát szeretnél – a családnak vagy vendégeknek – az asztalra tenni, akkor ez jó választás lehet.”

Hozzávalók:

A recept az Álom.Íz.Világ blogon folytatódik. 

További receptek spárgával:

Exit mobile version