Nachos darált hússal, laktózmentes mozzarellával és avokádó salátával

Szarvasi Mozzarella | 2016. Május 31.
Lemondás nélkül, mindenki számára élvezhetővé tettük a mozzarella fogyasztást.
Nachos darált hússal, laktózmentes mozzarellával és avokádó salátával

Elkészítési idő: kb. 45 perc

Hozzávalók 4 személy részére:

Elkészítés:

  1. A hagymát vágjuk finomra. Pirítsuk meg 2 ek olajon egy nagyobb serpenyőben. Adjuk hozzá a húst és pirítsuk fehéredésig. Szórjuk meg a chili con carne fűszerkeverékkel, majd pirítsuk további 5-8 percig.
  2. A laktózmentes mozzarellákat daraboljuk fel. Egy hőálló tálra tegyük a kukoricachipset. Szórjuk meg a darált hússal úgy, hogy közé is jusson. Majd szórjuk még rá a darabolt mozzarellát.
  3. Tegyük kb. 200 °C-ra előmelegített sütőbe és olvasszuk rá a laktózmentes mozzarellát.
  4. Ezalatt készítsük el a salátát. Hámozzuk meg, magozzuk ki és kockázzuk fel az avokádót. A paradicsomot mossuk meg, negyedeljük fel, majd szedjük ki a magjait, a húsát kockázzuk fel. Az újhagymát vágjuk finomra.
  5. Keverjük össze őket egy kis olívaolajjal, citromlével, sóval, borssal.
  6. A húsos, sajtos nachos tetejére tegyük az avokádó salátát és egy kis tejfölt. Szórjuk meg finomra vágott korianderzölddel vagy petrezselyemzölddel.

Jó étvágyat kíván a Szarvasi Mozzarella!

www.szarvasimozzarella.hu

 

Exit mobile version