Nem túlzás, ha azt mondjuk, a világ legfinomabb édes ízei találkoznak ezekben az apró falatokban, amik bombaként robbantják majd fel az ízlelőbimbóidat! Egyszerre epresek, krémesek, hűsítők és csokisak. Kell ennél több egy tökéletes nyári desszerthez? A hagyományos sajttortát hagyd a hűvösebb napokra, a melegben pedig inkább készítsd el ezt az epres-jégkrémes rokonát!
Hozzávalók 64 darabhoz:
- 225 g krémsajt
- 5 dl epres jégkrém
- 1 bögre összetört graham-keksz
- 1 bögre felaprított eper
- 200 g étcsoki
- díszítéshez: morzsolt graham-keksz
Elkészítés:
- Robotgéppel keverd simára a krémsajtot és a fagyit.
- Add hozzá a kekszet és az epret, és keverd bele őket robotgéppel.
- Öntsd a keveréket sütőpapírral borított tepsire, majd tedd fagyasztóba 4 órára.
- Olvaszd fel az étcsokit.
- Miután kivetted a mélyhűtőből, vágd apró kockákra a sütit és forgasd meg a csokiban.
- Szórd meg keksszel, és hagyd állni, amíg rádermed a csoki. Már kész is!
Forrás: Buzzfeed