Ezt a sajtos töltött kenyeret ki kell próbálnod!

nlc | 2016. Szeptember 25.
Ropogós kenyér és olvasztott sajt együtt? Képzeld el egy pillanatra, aztán gyorsan próbáld ki ezt az egyszerű, de látványos és isteni finom receptet! Használj bátran zöld fűszereket, fokhagymát is – szinte elronthatatlan!!

Sajttal és hagymakrémmel töltött kenyér

Ezt a sajtos töltött kenyeret ki kell próbálnod!

Hozzávalók: 

A kenyeret bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben marad. A tepsit kibéleljük alufóliával, rátesszük a kenyeret, majd elkezdjük bele rakni (SOK TÜRELEMMEL) a sajtot. A hagymát leöntjük az olvasztott vajjal, majd hozzáadjuk a szezámmagot. Ha az összes sajt belekerült a kenyérbe, akkor  belekanalazzuk a mélyedésekbe a vajas hagymaszószt. Betakarjuk a fóliával és 15 percig 180 fokon sütjük a töltött kenyeret.

Forrás: The Kitchn

Még több töltött kenyér az NLCafén:

 

Exit mobile version