Ilyen a hot dog felturbózva: sajtos és ropogós

nlc | 2016. Október 14.
Olvadt sajt és roppanós bunda teszik a klasszikus hot dogot még ellenállhatatlanabbá.

Ha a hot dognak lenne egy menő, külföldi unokatestvére, az valahogy így nézne ki, mint ezek az isteni sajtos-ropogós hotdog-pálcikák. Már az elkészítésük sem mindennapi – így még tuti nem nyúltál a virslihez! Gyerekek és felnőttek mind odáig lesznek érte, ezért akár már most hétvégén bevetheted vacsorára.

Sajtos-ropogós hot dog

Hozzávalók:

8 darabhoz

Elkészítés:

  1.  A megfőtt virsliket tekerd a sajtszeletekbe, majd dugd a közepükbe a pálcikát. Tedd őket 20 percre fagyasztóba.
  2. Keverd össze alaposan egy nagy tálban a lisztet, a sót, a borsot, a sütőport, a tejet és a tojást, majd öntsd át egy hosszú pohárba.
  3. Ebbe a pohárba mártsd bele a virslipálcákat, majd forró olajban süsd ki őket aranybarnára! Csepegtesd le róluk az olajat és már eheted is ketchuppal, mustárral, majonézzel.

Forrás: Tasty

Exit mobile version