A “kemencés pizza” ma már fogalommá vált, és mikor megvesszük a fagyasztott változatot és szomorúan becsúsztatjuk a gázszagú sütőrácsra, próbálunk arra gondolni, mennyire más lenne ez az egész, ha egy nagy kemencében sülne az az isteni étel.
Ha egy nagy kemencének a legtöbbek otthonában nincs is helye, ez a tűzhelyre helyezhető “minikemence” még egészen biztosan elfér. A Pizzacraft különleges kialakítású sütőjével elvileg 6 perc alatt ropogósra sütjük a pizzánkat, ami teljesen olyan lesz, mintha a Mamma épp most húzta volna ki a kemencéből: a tészta ropogós, a sajt nyúlós, és néhol épp annyira barna, amennyire kell.
A cucc pedig teljesen praktikus, kis helyen elfér, és bár egyszerre csak egy pizzát lehet rajta készíteni, mivel olyan gyorsan kész van, egy óra alatt akár tízet is megsüthetünk!
Tökéletes egy autentikus olaszos pizzapartira! (Itt lehet megrendelni.)