Könnnyű, villámgyors falatkák: sajtkrémmel-spenóttal töltött gombafejek

nlc | 2016. Október 24.
Köretnek, vendégváró falatkának, de még csak úgy elmajszolgatni is jók lehetnek ezek az istenien krémes töltelékkel megtöltött gombafejek!

A töltött gombafejekről hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy ez egy őrületesen melós, szuperbonyolult fogás, pedig valójában csak pazar látvány sejteti a sok konyhai munkát.

 

Ehhez a krémsajtos-spenótos töltelékkel elkészített recepthez például biztosan nem kell sok idő: a gombák előkészítése mellett csak a krémet kell pikk-pakk összeállítani, aztán mehet is az egész a sütőbe, hogy ott már a hő elvégezze a munkát. És hogy mi kerül a gombafejekbe? Különlegesen lágy krémsajtos, spenótos keverék természetesen jó fokhagymásan.

A legjobb pedig az apró trükk a végén: össze kell keverni parmezánsajtot némi durva kenyérmorzsával, így a gombafejek tetején ropogós, sajtos réteg is képződik. Egyszerűen tökéletes!

BuzzFeed

Exit mobile version