Te is utálsz zöldséget kidobni? Persze, ha megromlott, nincs más út. Kivéve, ha megelőzzük a bajt! Pár okos és ötletes tippel tovább maradnak frissek a zöldségek, így a pénztárcád sem ürül ki olyan hamar, sőt a rossz érzésnek is búcsút mondhatsz, amit az étel kukába hajítása okoz.
1. A banán tövét tekerd be folpakkal, így lassabban érik túl.
2. Az eper tovább eláll, ha ecetes vízbe áztatod, lecsöpögteted, majd úgy teszed hűtőbe.
3. Szuper trükk a friss salátalevelekhez: a megmosott salátát tedd egy tálba, takard le egy papítörlővel, majd csomagold nejlonszatyorba és így tedd a hűtőbe!
4. A maradék brokkolit és zellert csavard alufóliába, így tovább marad ehető!
5. A fűszernövényeket tedd vízbe, majd takard le légmentes zacskóval, így tovább ízesíthetsz velük.
Forrás: Goodful