Készíts svéd húsgolyós egytálat!

nlc | 2016. November 29.
Készítsd el akár már ma vacsorára ezt az ízletes és laktató fogást!

Te is imádod az IKEA svéd húsgolyóit? Most nem csak azt tudhatod meg, hogyan készítheted el a népszerű húsgolyókat otthon, hanem azt is, hogyan veheted körbe egy mennyei sajtos tésztával! Az így kapott egytálétel nemcsak laktató, isteni finom is lesz. Íme:

Svéd húsgolyós egytál

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1.  Egy nagy tálban keverd össze a húst, a zsemlemorzsát, a hagymát, a tojást, a sót és a borsot. Formázd meg ebből a mixből a golyókat.
  2. Hevítsd fel az olajat, és 1-1 percig süsd benne a húsgolyók mindkét felét.
  3. Öntsd a húsleves alaplevet és a tejet a húsgolyókra. Sózd, borsozd, add hozzá a Worcestershire szószt. Hagyd felforrni.
  4. Ha felforrt, öntsd hozzá a tésztát és körülbelül 7-8 percig kevergesd lassú tűzön, amíg a tészta meg nem fő.
  5. Végül keverd bele a sajtot és a petrezselymet. Jó étvágyat!

Proper Tasty

Exit mobile version