Íme a világ legjobb bejglireceptjei

nlc | 2016. December 06.
Talán érthető, hogy a legtöbben tartanak a bejgli sütésétől, hiszen úgy tűnhet, nem könnyű ilyen csodát az asztalra varázsolni. Ugyan van benne valami, de mi bátran arra biztatunk mindenkit, hogy nyugodtan lásson hozzá a bejglikészítéshez, ugyanis nem eszik olyan forrón a kását.

Hidd el, nem is olyan nehéz isteni bejglit elkészíteni, mint ahogyan azt gondolnád. Azok a szerencsések, akik láthatják, láthatták a nagyit mákos vagy diós tekercset sütni, nagy előnnyel indulnak, ez vitathatatlan. De azok se csüggedjenek, akik először kezdenek bele a karácsonyi csoda megalkotásába, hiszen ezekkel a receptekkel biztosan sikerülni fog nekik is. Persze a minőségi alapanyagról nem szabad elfelejtkezni!

Alap bejglitészta hozzávalói:

Mákos töltelék hozzávalói:

Diós töltelék hozzávalói:

Az elkészítésről itt olvashatsz bővebben.

Bögrés bejgli könnyen, gyorsan

Azoknak pedig, akinek nincs idejük vagy bátorságuk a tradicionális bejgli készítéséhez, hoztunk egy kis könnyítést. Íme a gyors, egyszerű bögrés bejgli receptje:

A tészta

Diós töltelék

Mákos töltelék

Az elkészítésről itt olvashatsz bővebben.

Narancsos, csokis bejgli

Aki unja a mákos és a diós tekercset, az se maradjon tétlen. Ugyanis van egy olyan izgalmas változat, amelyet minden ínyencnek érdemes kipróbálnia. Íme a hozzávalók 4
rúdhoz:

A krém

Az elkészítésről itt olvashatsz bővebben.

Exit mobile version