Íme a tökéletes minestroneleves receptje

nlc | 2016. December 19.
Ez a gazdag, laktató olasz leves akár önmagában is elegendő lehet ebédre vagy vacsorára! Nagy lábassal főzzünk belőle, mert állandóan ezt akarjuk majd enni.

Forró leveseket a legnagyobb hidegben a legjobb enni, ez az olasz minestrone pedig amúgy is megváltoztat mindent, amit a paradicsomlevesről gondolsz. Senkit ne riasszon meg a hozzávalók hosszú listája – ezt a levest nagyon megéri elkészíteni!

 

Hozzávalók:

Elkészítés:

1. A babok, a cukkini, a tészta és a spenót kivitelével minden hozzávalót tegyünk egy nagy lábasba és főzzük kis lángon 5-6 óráig, esetleg nagyobb lángon 3-4 óráig.

2. Ha összefőttek a zöldségek, adjuk a leveshez a vörös és a fehér babot, a cukkinit és a tésztát – hagyjuk, hogy 20-25 perc alatt ezek is megpuhuljanak. Ezután keverjük bele a spenótleveleket és a zöldbabot, majd főzzük 5 percig, hogy ezek is átmelegedjenek! Reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk!

LittleSpiceJar

Exit mobile version