Pofonegyszerű desszert tortillalapból

nlc | 2016. December 19.
A tortillalapot már ismerjük, hagyományos mexikói ételek alapanyagaként, de ezúttal a pokolian csípős babos raguk helyett édes krém kerül bele!

Mivel a tortillalapok közé általában avokádó, bab és különféle csípős, húsos raguk kerülnek, biztosan nem jutott még eszünkbe, hogy könnyed, édes krémmel töltsük meg őket. Pedig a dolog elég praktikus: ha a tortillalap adja a tésztánkat, szinte semmi dolgunk nincsen, csupán annyi, hogy az előre elkészített lapokat megszórjuk egy kis fahéjas cukorral, és egy muffinformába tömködve őket kis kosárkákat süssünk belőlük. 

A kosárkákba aztán bármi kerülhet – itt édes, tejszínes krém és friss erdei gyümölcsök teszik ellenállhatatlanul gusztává!

Hozzávalók:

A kosárkákhoz:

A krémhez:

A tetejére:

BuzzFeed

Exit mobile version