Az ünnepi menü tökéletes zárása: csokis-diós parfé

nlc | 2016. December 20.
Kókusztejjel készül ez a parfé, de nemcsak a laktózérzékenyek fogják szeretni, hanem az egész család.
Az ünnepi menü tökéletes zárása: csokis-diós parfé

A kókusztej ugyanis nagyon finom desszertekben, és annak sem kell félnie, aki esetleg a kókuszt nem kedveli, ugyanis egyáltalán nem lesz végül kókuszíze a parfénak.

A valódi, sűrű, adalékanyag-mentes kókusztejet majdnem ugyanúgy fel lehet verni habnak, mint a tejszínt, úgyhogy tökéletes parféalapanyag. A klassz krémességet pedig éppen jó arányban töri meg a roppanós csokoládélapok és a karamellizált dió keveréke.

Egy hónapig tökéletes marad a fagyasztóban.

Hozzávalók:

Tovább a teljes recepthez >>>

Exit mobile version