Ezentúl csak így akarod majd készíteni a sütőben sült krumplit!

nlc | 2016. December 20.
Mutatunk egy zseniális trükköt, hogyan dobd fel a sima sütőben sült krumplit!

 Előre szólunk, ha egyszer elkészíted ezt az ínyenc módon sütött krumplit, el sem fogod tudni képzelni máshogy a sütőben sült burgonyát! A hozzáadott parmezán, fokhagyma és rozmaring garantálják a mennyei ízharmóniát. Íme, a recept:

 Parmezános, rozmaringos burgonya a sütőből

Hozzávalók:

4 adaghoz

Elkészítés:

  1. 180 fokra melegítsd elő a sütőt.
  2. Hámozd meg a krumplikat, és vágd fel őket negyedekbe! Tedd a krumplidarabokat egy nagy tálba, adj hozzájuk 2 evőkanál libazsírt és keverd össze alaposan! Ezután keverd hozzá a rozmaringot, a fokhagymát, majd sózd, borsozd ízlés szerint.
  3. Egy tepsire csorgasd rá a maradék libazsírt, és tedd a sütőbe 10 percre! Ha letelt, pakold a tepsire a burgonyát és 1 óráig süsd – 15 percenként fordítva a darabokon. 

 Proper Tasty

Exit mobile version