Isteni holland palacsinta – a tökéletes reggeli

nlc | 2016. December 24.
Könnyű, levegős tészta édes lekvárral – extrább, mint a hagyományos palacsintánk, mégsem túl bonyolult elkészíteni.

A holland palacsintában az a legjobb, hogy nem az a papírvékony tészta, mint amit ismerünk, hanem egy kissé ducibb, mégis levegős, könnyed finomság. Elkészíteni pofonegyszerű, az élmény mégis sokkal különlegesebb lesz majd!

 

Hozzávalók:

Elkészítés:

1. Melegítsd elő a sütőt 220 fokra!

2. Egy nagy edényben keverjük össze a tojásokat, a cukrot, a tejet, a lisztet, a vaníliát és a fahéjat!

3. Hevítsünk vajat egy serpenyőben! Mikor már elolvadt, oszlassuk el egyenletesen a serpenyőben, öntsük bele a tészát, és azonnal tegyük az egészet a sütőbe!

4. 20-25 perc alatt süssük meg a palacsintát, míg a szélei aranybarnák lesznek! Tálaljuk cukorral és lekvárral, még melegen!

PureWow

Exit mobile version