Ennél gyorsabban és egyszerűbben nem készülhet paradicsomleves

nlc | 2017. Január 13.
Ennél a receptnél gyorsabban nem készíthetnél paradicsomlevest. Mennyeien finom, mégis villámgyors, ha épp nagyon sietsz és kevés az időd a főzésre. Melengető leves a hideg téli estéken. Paleo, vegán, glutén- és laktózmentes diétát követők számára is tökéletes fogás lehet ez a paradicsomleves.

Gyorsan elkészül, és bárkinek javasolhatjuk ezt az egyszerű paradicsomlevest függetlenül attól, hogy diétáznia kell, vagy csak gyorsan valami melegre vágyna. Elronthatatlan recept, amit még a gyerekek is játszva elkészíthetnek.

Hozzávalók a paradicsomleveshez

Így készül a paradicsomleves

A gyors vacsorának is beillő paradicsomleves elkészítéséhez egészen vékonyan szeleteld föl a zöldhagymát. Az olajat kissé forrósítsd fel, dobd rá a hagyma fehér részét. Öntsd fel a paradicsomszósszal, add hozzá a vizet, a forrást követően a zöldségleveskockát. Ha még szükséges, sóval, borssal ízesítsd, végül a paprikapelyhet is add a leveshez.

Lassú tűzön forrald legfeljebb 10 percig, majd a forrásban lévő paradicsomleveshez keverd a kókusztejet. Forrald még egy percig, majd a tűzről levéve, a felaprított hagyma zöldjével megszórva kínáld.

Fotó: Pinterest

Exit mobile version