Saláta helyett: 10 perces vega “szivárványpizza”

nlc | 2017. Január 23.
Nem érzed elég kielégítőnek a salátát? Akkor készíts színes zöldségekkel megpakolt "pizzát", ami nem csak a színeivel, az ízeivel is jókedvre derít!

 Ha ráuntál a salátára, íme, egy szuper recept, amivel helyettesítheted: készíts a szivárvány színeiben tündöklő vega, zöldséges pizzát! Na jó, a pizza szóval csaltunk egy kicsit, hiszen az étel alapját a lapos pita adja, de az olvadt sajttól tényleg úgy érzed majd, mintha egy pizzát majszolnál! Kevés kalória, rengeteg tápanyag, isteni ízek – próbáld ki te is!

Vega “szivárványpizza”

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. Amíg előkészíted a zöldségeket, melegítsd elő a sütőt 190 fokra. 
  2. A két pitát helyezd egy sütőpapírral borított tepsire, majd tedd be a sütőbe 2-3 percre!
  3. Szórd a pitákra a sajtot, majd helyezd rájuk a felvágott zöldségeket, a szivárvány színeinek sorrendjében! 
  4. Tedd vissza a sütőbe 4 percre a “pizzákat”, majd fogyaszd őket azonnal!

Glow

Exit mobile version