Ínycsiklandó vacsora: lazac parmezános mandulabundában

nlc | 2017. Január 24.
Villantós vacsorareceptet keresel? Megtaláltad: a parmezános mandulabundás lazaccal bárkit leveszel a lábáról!

Egy jól elkészített lazacfilé már önmagában isteni vacsora, de azért nem árt, ha néha feldobjuk egy kicsit! A most következő, egyszerű trükkel még mennyeibbé tehetjük a lazacot: a titok egy parmezánnal kevert mandulás panírban rejlik, ami ropogóssá és pikánssá varázsolja. Íme:

Lazac parmezános mandulabundában

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. Keverd össze a darált mandulát, a parmezánt és a fűszereket. Tedd félre.
  2. A tojást verd fel egy tálban.
  3. A lazacfiléket először mártsd a tojásba, majd forgasd meg a panírban.
  4. Hevítsd fel az olajat egy serpenyőben. Ha már forró, helyezd bele a lazacszeleteket. Kezd el őket sütni az egyik oldalukon, majd 3-4 perc múlva fordíts rajtuk egyet. További 2-3 percig süsd. Jó étvágyat!

Goodful

Exit mobile version