Egészséges csokikrém mogyoróvajjal és avokádóval

nlc | 2017. Február 07.
Édes, krémes, és mégis csupa egészség... és ez nem kamu! Oké, talán kicsit költséges elkészíteni, de legalább a lelkifurdaláson spórolunk kicsit!

Az egészségtudatos korban hódítanak az “újragondolt” édességek, amelyek a jól ismert édes ízeket próbálják hozni a ma már méregnek bélyegzett fehér cukor és finomliszt nélkül. Szerencsére ehhez ott van nekünk az avokádó – a krémes szuperétel, ami igen, édességekbe is kiváló, és a mogyoróvaj is, amiről hála a jó égnek, még senki nem találta ki, hogy egészségtelen. Ezek képezik ennek az isteni csokikrémnek az alapját, amit tényleg bátran, nagy kanállal ehetsz akkor is, ha épp egy kőkemény diéta közepén vagy!

Hozzávalók:

Elkészítés:

1. Az összes hozzávalót dobáljuk robotgépbe, és krémesítsük, amíg homogén masszát kapunk! Ha intenzívebb csokis ízre vágyunk, adjunk még több kakaóport a keverékhez!

2. A krémet osszuk el pohárkákba, és egy éjszakára hagyjuk a hűtőben összeállni. Tálaláskor még egy kanál extra adag mogyoróvajat tehetünk a tetejére!

 

MinimalistBaker

Exit mobile version