Ínyenc ízek egyszerűen: szárított paradicsommal és spenóttal töltött csirke

nlc | 2017. Február 21.
Unod a sima csirkemellet? Ez a szárított paradicsomos-spenótos töltelék majd újra meghozza hozzá a kedved!

A csirkemell magában hamar unalmassá válhat, de szerencsére ezer és ezer ötlet létezik, hogyan dobhatjuk fel! Most például egy aszalt paradicsomos-spenótos töltelék kerül bele, így pedig jó messze eltávolodik az “unalmas” kategóriától! Ebédre,vacsorára, tésztával, salátával vagy rizzsel, tökéletes választás. Íme:

Szárított paradicsommal és spenóttal töltött csirke

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. Óvatosan vágd be a csirkemelleket, hosszukban. Mindkét oldalukat kend be olívaolajjal, sóval, borssal.
  2. Töltsd meg a két csirkemellet: helyezz egy-egy fokhagymát, 1/4-1/4 csésze sajtot és paradicsomot, valamint néhány friss spenótlevelet a közepükbe. Tűzd össze őket fogpiszkálóval, hogy biztosan egyben maradjanak!
  3. Hevíts némi olajat egy serpenyőben, és süsd elő a csirkemelleket. Ezután 15-20 percre tedd be őket 190 fokos sütőbe sülni. 
  4. Engedd hűlni pár percet, majd fogyaszd tésztával vagy salátával! Jó étvágyat!

Goodful

Exit mobile version