Ezzel a trükkel megsütheted életed legfinomabb baconszalonnáját!

nlc | 2017. Március 02.
Szeretnéd, hogy a bacon, amit sütsz, pont olyan legyen, mint a képeken? Most megismerheted a tökéletesen ropogósra sült bacon titkát!

 Tojáshoz, hús köré, szendvicsbe, tésztához vagy magában – egy finom baconszalonna csak dobni tud az étkezéseken! De valahogy sosem úgy sikerül, mint a képeken? Akkor most figyelj, mert fényt derítünk a tökéletesen ropogós és ízletes bacon titkára!

Amire szükséged lesz:

Így készítsd el:

  1. A serpenyőt béleld ki alufóliával, tedd félre.
  2. 190 fokra melegítsd elő a sütőt.
  3. A sütőrácsot fújd be olajspray-vel, majd helyezz rá 5 szelet baconszalonnát, amiket nyomkodj kicsit a rácsokba, hogy hullámos alakot képezzenek.
  4. 10 perc alatt ínycsiklandóan ropogósra sülnek a szeletek. 

Little Things

Exit mobile version