Mennyei serpenyős brownie

nlc | 2017. Március 28.
Az isteni brownie most serpenyőben készül, ami elsősorban azért jó, mert sokkal gyorsabban hozzájutunk a töményen csokis falatokhoz!

A brownie-t senkinek nem kell bemutatni: ez az isteni, ideális esetben belül folyós, kívül szilárd édesség a csokis desszertek királynője, most pedig végre van egy módszer, amivel még gyorsabban elkészíthetjük – serpenyős brownie:

 

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

1. A sütőt melegítsük elő 180 fokra!

2. Gőz fölött olvasszuk össze a vajat, a 110 gramm csokidarabkát és a 40 gramm étcsokit! Ha egyenletes a massza, tegyük félre!

3. Egy nagyobb tálban keverjük össze a cukrot és a tojásokat! Adjuk hozzá a csokis keveréket is, keverjük össze!

4. Egy másik tálban keverjük össze a lisztet, a sütőport és a sót, majd fokozatosan adagolva keverjük a csokis masszához! Külön keverjük el a maradék csokidarabokat a karamelldarabkákkal és egy evőkanál liszttel, majd ezt is forgassuk a tésztába!

5. A tésztát oszlassuk el hőálló fém (és nem műanyag nyelű) serpenyő(k)be és nagyjából 25 perc alatt süssük meg az édességet!

 

MyBakingAddiction

Exit mobile version