Isteni görögdinnyés gazpacho

nlc | 2017. Május 02.
Ha készítettél már gazpachót, ideje felturbózni! Ha még nem, kezdj egyből ezzel a friss, különleges recepttel!

A spanyol konyha legnépszerűbb hideg levese egészséges és nagyon finom, épp ezért ma már világszerte kedvelt recept. A hagyományos gazpacho paradicsomos alapú, és sok fűszerrel készül, ez a recept viszont egy kis édes, görögdinnyés ízhatással teszi még nyáriasabbá és finomabbá az ételt!

 

Hozzávalók:

Elkészítés:

1. A zöldségek egyik felét tegyük félre, a másikat robotgépben mixeljük össze. Adjuk hozzá a fokhagymát, a dinnyét, a bazsalikomot, az ecetet, az olajat és a fűszereket – turmixoljuk teljesen pépesre.

2. A levest öntsük ki egy tálba, és keverjük bele a megmaradt, apróra kockázott zöldségeket. Egy éjszakára tegyük hűtőbe, hidegen tálaljuk.  

 

LoveandLemons

Exit mobile version