Így készíts házi mangó lassit!

nlc | 2017. Május 05.
A lassi hagyományos indiai ital, rendszerint joghurtból és valamilyen gyümölcsből készül. A mangós változat az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb frissítő – tökéletes lehet meleg nyári napokra!

Az indiai lassik (ejtsd: lásszi) különlegességét a krémes joghurt adja, de a fűszerezéssel is lehet csavarni a dolgon. A tejes turmixokhoz hasonló elven készülő gyümölcs alapú italok egyik legnépszerűbb változata a mangós, amiből édes és frissítő finomság készülhet a forró nyári napokra. Az alábbi receptet tényleg 2 perc alatt össze tudjuk dobni, utána pedig sokáig élvezhetjük a kiadós italt!

 

Hozzávalók:

Elkészítés:

1. A mangót hámozzuk meg, és vágjuk kisebb darabokra!

2. A hozzávalókat turmixgépben alaposan dolgozzuk össze! Ízlés szerint adhatunk hozzá még több édesítőt

3. Behűtve fogyasszuk!

 

PinchOfYum

Exit mobile version