Ettől az egy hozzávalótól még finomabbak lesznek a tejturmixok

nlc | 2017. Június 02.
Egy egyszerű trükkel még krémesebbé teheted a tejturmixokat!

A tökéletes, klasszikus tejturmixhoz elég, ha összeturmixolunk egymással fagyit és tejet esetleg egy kis friss gyümölccsel. Erre a receptre sem lehet panasz, ám ha szeretnénk még krémesebb állagot adni a milkshake-nek, még egy összetevőre szükségünk lesz.

Ez pedig nem más, mint a tejpor. A tejpornak hála krémesebb és sűrűbb lesz az ital textúrája, az íze pedig még tejesebbé válik. Nincs más dolgunk, mint egy 200-250 ml-es turmixhoz egy evőkanálnyi tejport keverni (nyugodtan a többi hozzávalóval együtt dobjuk a turmixgépbe), aztán csak élvezni az eddigi legkrémesebb turmixunkat!

thekitchn

Exit mobile version