Ezt a vörösboros epret neked is el kell készítened a nyáron!

nlc | 2017. Június 28.
Íme, a nyár legdekadensebb desszertje: a vörösborba áztatott eper.

 Még nem reménytelen, hogy friss eperre bukkanjunk a zöldségeseknél, így a nyár legdekadensebb desszertjéről sem csúsztunk még le! Az eper önmagában is isteni, de ha vörösborba áztatod, olyan fantasztikus ízélményben lesz részed, amilyenre nem is számítanál!

Vörösboros eperdesszert

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. A cukrot szórd az eperre, majd öntsd rá a vaníliakivonatot és a bort is. Alaposan forgasd össze.
  2. Lefedve tedd hűtőbe minimum 2 órára vagy akár egész éjszakára.
  3. Tálald a levével együtt, tejszínhabbal a tetején!

thekitchn

Exit mobile version