A nyár legizgalmasabb fagyija: paradicsomos jégkrém

nlc | 2017. Július 17.
Itt az ideje, hogy a szokásos gyümölcsös jégkrémek után kipróbáljuk a paradicsomos fagyit is!

 Ha nyár, akkor friss paradicsom, na és persze fagyi minden mennyiségben. Paradicsomból jégkrémet készíteni pedig korántsem olyan őrült ötlet. Bazsalikommal kiegészítve pedig egyenesen mennyei hűsítő!

Paradicsomos jégkrém

Hozzávalók:

6-8 pálcikához

Elkészítés:

  1. A felvágott paradicsomot, az olajat, a paradicsomkrémet és a sót turmixold krémesre.
  2. Mindegyik jégkrémformába tégy 1-1 bazsalikomlevelet, majd óvatosan öntsd rá a paradicsomkrémet.
  3. Helyezd bele a pálcikát, és tedd fagyasztóba minimum 4 órára. 

thekitchn

Exit mobile version