A hétvége megmentője: gyors kókuszfagyi házilag

nlc | 2017. Augusztus 06.
Legszívesebben reggeltől estig csak fagyit ennénk. Ha ti is így vagytok vele, akkor érdemes egy-két házi fagyit is készíteni, hogy otthon is bármikor hűsíthessétek magatokat.

 

Hozzávalók:

Öntsd a kókusztejet a keverőedénybe, szórd bele a kókuszreszeléket, magas fordulaton kezdd el keverni. Vizet csak a végén adj hozzá, ha kell. Ha szükséges, add a jégkrémhez a recept szerinti kókusz- vagy nyírfacukrot és a vaníliaaromát. Keverd addig a géppel, amíg szép krémessé áll össze. Lezárható dobozban tedd legalább 4 órára a hűtőszekrény fagyasztófiókjába. A házi jégkrémből fagylaltos kanállal kiszedett gömböket kis tálkákban kínáld.

 

Exit mobile version