A paradicsomos recept, ami mindig beválik: sült paradicsom fetával

nlc | 2017. Augusztus 08.
Azt se tudod, mihez kezdj a rengeteg friss paradicsommal? Nekünk van egy szuper ötletünk!

 Végre dúskálhatunk a friss paradicsom minden formájában: koktél, saláta, hosszúkás, sárga… Ha szeretnél egy igazán ízletes ételt rittyenteni belőlük, próbáld ki ezt a szuperegyszerű, igazi jolly-joker receptet!

Sült fokhagymás paradicsom fetával és kakukkfűvel

Hozzávalók:

Elkészítés:

180 fokra melegítsd elő a sütőt. A nagy paradicsomokból vágj szeleteket, a koktélparadicsomokat hagyd meg a szárukon. A fetából nagyjából ugyanolyan vastag szeleteket vágj, mint a paradicsomból.

Rendezd el őket egy nagy tepsin, a kakukkfűvel és a fokhagymával együtt. Sózd, borsozd, locsold meg olívaolajjal, citromlével, és oszlasd el rajta a cukrot – isteni lesz, ahogy a paradicsomon karamellizálódik.

45 percig süsd, majd hagyd pár percet hűlni. Tálald melegen vagy szobahőmérsékletűre hűlve.

theprettyblog

Exit mobile version