Így lehet még finomabb a Caprese saláta

nlc | 2017. Augusztus 28.
Készítsünk a nyár utolsó hetén színes caprese salátát!

 A Caprese salátánál semmi nem támasztja alá jobban a mondást, miszerint “az egyszerűség gyönyörködtet”. Mozzarella, bazsalikom, paradicsom – ezek adják a híres olasz saláta alapját, ami így is isteni, de ha kicsit színesítenénk rajta, feldobhatjuk egy kis avokádóval is. Íme, a recept:

Caprese saláta avokádóval

Hozzávalók:

4-6 főre

Az öntethez:

Elkészítés:

Az öntet minden hozzávalóját keverd össze úgy, hogy az olívaolajat fokozatosan adagolod hozzá. Tedd félre.

A salátához keverd össze a paradicsomot, az avokádót, a mozzarellát és a bazsalikomot, majd forgasd hozzá az öntetet is. 30 percre tedd be a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízei. Jó étvágyat hozzá!

thekitchn

Exit mobile version