Isteni házi kruton, amivel feldobhatod a salátákat

nlc | 2017. Augusztus 31.
És a leveseket vagy a rántottát is!

 Számodra is a ropogtatás teszi teljessé az étkezést? Akkor ne hagyd ki ezeket a házi, sajtos-fokhagymás krutonokat, melyek élvezetesebbé varázsolják a leveseket, a salátákat, sőt akár a tojásrántottát is. Íme:

Házi kruton

Hozzávalók:

Elkészítés: 

  1. Vágd a kenyeret 2-3 centis kockákra, és dobd egy sütőpapírral borított tepsire.
  2. Locsold meg olívaolajjal, sózd, borsozd és szórj rá egy kis reszelt parmezánt. A fokhagymagerezdeket elég, ha csak mellé teszed.
  3. 200 fokos sütőben 15 percig süsd, amíg aranybarna nem lesz.
  4. Mielőtt felhasználnád, hagyd kicsit hűlni, a maradékot pedig pár napon belül fogyaszd el. 

 

popsugar

Exit mobile version