15 perces avokádós-uborkás krémleves főzés nélkül

nlc | 2017. Szeptember 15.
Gyors, egészséges, egyszerű: ez a frissítő, zöld leves tökéletes fogás lehet a rohanós hétköznapokon is.

Lassan már átállunk a gazdagabb, melegítő levesek készítésére, de a meleg napokban még nyugodtan megcsinálhatjuk ezt az üdítően zöld, uborkás-avokádós levest! Már csak azért is érdemes, mert tényleg pillanatok alatt elkészül: főzni egyáltalán nem kell, viszont frissen sült sajtos bagettel lesz teljes! Ráadásul látványnak sem utolsó…

Hozzávalók:

A feltéthez:

Elkészítés:

  1. Turmixgépben keverjük krémesre a leves hozzávalóit, tegyük félre!
  2. A sütőt melegítsük elő 220 fokra, a félbevágott bagettet kenjük meg vajjal és szórjuk meg a sajttal  10-15 perc alatt süssük aranybarnára!
  3. A joghurtot keverjük össze a lime-mal!
  4. A levest tálaljuk hidegen a lime-os joghurttal a tetején, adjuk mellé a sajtos bagettet!

  PureWow

Exit mobile version