Hozzávalók:
- 1 csomag boltban vásárolható, előre lefagyasztott kelt tészta
- negyed csésze mogyorós csokoládépuding
- fél banán négy részre vágva
- negyed csésze málnalekvár
- négy kocka étcsoki
- negyed csészényi csokoládédarabkák
- 4 darab keksz, a jégkockataró lyukainak méretére vágva
Elkészítés
1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra
2. A kifagyasztott kelt tésztát helyezzük a jégkockatartóra, és óvatosan nyomkodjuk bele a lyukakba
3. 4 db lyukba töltsünk mogyorós csokoládépudingot, és helyezzük rájuk a banándarabokat. A következő négybe a málnalekvárt adagoljuk, a tetejükre pedig a négy csokoládédarabot tegyük. Az utolsó négy lyukba a csokoládédarabkák kerüljenek, rájuk pedig a négy kekszdarab.
4. Ezután fedjük be a másik tésztalappal az édességet, és 10 percre tegyük a hűtőbe
5. Egy tepsibe helyezzünk sütőlapot, amire óvatosan kiboríthatjuk a jégkockatartó tartalmát, majd tegyük be az előmelegített sütőbe és 30 perc alatt süssük készre.
A süti elkészítése ezen a videón tekinthető meg.
(Forrás: Tasty)