Érezted már, hogy mókuskerékbe ragadtál az ebédelési szokásaidat illetően? Ha unod, hogy mindig ugyanaz a lemez, készítsd el a szuper színes és ízletes fogást, amely ráadásul pont olyan vidám, mint a tavasz: egy könnyű, joghurtos csirkesalátával töltött paprika. Bónusz, hogy a maradékot egész héten tárolhatod a hűtőben.
Görög joghurtos csirkesalátával töltött paprika
Hozzávalók (6 adaghoz):
- 2/3 csésze görög joghurt
- 2 ek. rizsecet
- 1/3 csésze petrezselyem
- 4 szár zeller
- 1 marék koktélparadicsom
- 3 kaliforniai paprika
- 2 ek. dijoni mustár
- só,bors
- hagyma, uborka
- egy grillcsirke
Elkészítés:
- Először a görög joghurtot, a rizsecetet, és a mustárt keverd össze. Add hozzá a petrezselymet, sózd, borsozd.
- A csirkét vágd fel kockákra, a paradicsomokat negyedekbe. Aprítsd fel a zellert, az uborkát és a hagymát is, majd mindent keverj a joghurtba.
- A tölteléket adagold a félbe vágott, kimagozott paprikákba. Díszítsd a megmaradt hagymával, petrezselyemmel.