Mindegy, hogy hámozásról, felvágásról vagy az elkészítésről van-e szó, a krumplihoz van egy csomó trükk, ami megkönnyíti és bearanyozza majd az életünket!
Sokkal könnyebb a főtt krumpli hámozása, ha először egy éles késsel körbevágjuk a krumpli héját!
Percek alatt készíthetünk ropogós házi chipset egy egyszerű szeletelő segítségével. Egészségesebb verzióért próbálkozzunk édesburgonyával!
Simán megmenthetjük az elsózott levest, ha vágunk bele egy kevés krumplit! És szerencsére a krumpli a legtöbb levest még finomabbá is teszi.
Az extra krémes krumplipüréhez víz helyett főzzük a krumplikat vaj, olívaolaj és tejszín keverékében!
Pirítós helyett használj édesburgonyát! Egészségesebb és nagyon különleges megoldás.
Készíts mennyei sós goffrit a maradék krumplipüréből!