Egy St. Louis-i újságíró, Valerie Schremp Hahn ragyogó sajtos ötletét tweetelte a minap – írta meg a delish.com.
„A kilencéves kislányom elvett egy kiürült ajakbalzsamhüvelyt, és megtöltötte sajttal, hogy az iskolai órákon is enni tudjon” – írta. A tweethez egy fotót is mellékelt, amelyen látszik, hogy a finom eleség úgy illeszkedik a rúzs helyére, mintha „oda született volna”.
A kérdés az, hogy milyen fajta sajttal lehet ilyen hatást elérni. Valami keményebbel kísérletezzünk, vagy inkább lággyal? Mennyi ideig tart megalkotni a sajtos rúzst? Egyáltalán, hogy jött az ötlet?
A bejegyzést azóta már több mint 67 ezren kedvelték. A kommentelők nem győzték dicsérni a kislányt: „A jövő a nőké”, „Ragyogó” – fejezték ki elismerésüket a gyermek kreativitása iránt.