Sokan szeretik a milánói bordát, elég könnyű is elkészíteni.
Fejes Anikó, a Konyhagyári Capriccio bloggere most csirkemellből készítette el a (nem olasz) ételt.
Hozzávalók 2 főre:
- 1 filézett csirkemell
- 1 doboz darabos paradicsom konzerv
- 25 dkg spagetti
- olaj, só, cukor, oregano, bors
- 5 dkg cheddar sajt
- a panírozáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa
A spagetti elkészítése elég egyszerű, az „al dente” kifőtt spagettit beleforgatta és kicsit összerottyantotta a paradicsomszósszal, amit konzerv darabos paradicsomból készített előtte. Egy kanálnyi olajban a konzerv darabos paradicsomot megfőzte, pici só, pici cukor, friss oregano, bors került bele.
A husi receptjéhez kattintsatok a Caféblog oldalra.
(Kiemelt kép: Caféblog)