Feledhetetlen mediterrán nyár egy csésze Nespresso-val

hirdetés | 2024. Június 10.
Ellenállhatatlan jegeskávékkal – köztük egy új, limitált kiadású ízzel – és vonzó kiegészítőkkel készült az idei nyárra a Nespresso. A nosztalgikus nyári emlékeket idéző kollekció izgalmas, a hetvenes évek Riviéra-hangulatát idéző, vibráló színvilágát a Pantone szakértőivel együttműködve álmodták meg a márka tervezői.

A színpompás nyári összeállításhoz olyan gyönyörű úticélok adtak ihletet, mint a francia Riviéra, a görög szigetvilág vagy a Balkán-félsziget, így a kollekció illat-, íz- és látványvilága éppen olyan hangulatot kelt, mint egy álomnyaralás. Minden nyárnak megvannak a különleges emlékei, a Nespresso pedig arra vállalkozott, hogy egy csésze kávéval teszi feledhetetlenné ezeket.


Lágy mandulás íz és újragondolt cold brew

A Nespresso egy limitált kiadású ízesített kávékapszulával indítja a nyári szezont, amelyet kifejezetten a forró napokra, hidegen ajánlanak a márka kávészakértői. A Vertuo kínálatában megjelenő Sunny Almond Vanilla Flavour Over Ice egy világos pörkölésű, lágy és frissítő Arabica kávé, amely mandulás-vaníliás ízvilágával a mediterrán nyár hajókirándulásait idézi.

A Nespresso a kísérletezőkedvű kávérajongókat sem felejtette el: A Vertuo rendszerhez kínált selymes, ugyanakkor markáns textúrájú Cold Brew Style Intense  kávé édes, karamellizált jegyekkel ejt rabul. Ezzel a kapszulával a márka újragondolta a hagyományosan hosszan tartó cold brew (hideg kávékészítés) módszerét, ami a Centrifusion technológiának köszönhetően percek alatt lezajlik, így azonnal élvezhetjük a határozottan karakteres, mégsem keserű kávé aromáit.


Mandarin Orange színben pompázó kiegészítők

A nyári kollekcióban megjelenő limitált kiadású kávégépek és kiegészítők a Pantone hangulatjavító árnyalataival csalnak mosolyt az arcunkra. A Vertuo Pop és Essenza Mini kávégépek mellett többek között a limitált kiadású Barista Jégkockatartó, Nomad Travel Mug termobögre és Nomad Jegeskávé utazópohár gondoskodik a stílusos kávépillanatokról.

A Nespresso Feledhetetlen Mediterrán Nyár kollekciójának limitált kiadású termékei a készlet erejéig elérhetők a www.nespresso.com  oldalon és a Nespresso Boutique-okban.

Exit mobile version