A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Szabolcs-Gyuris Éva éveket töltött Vietnamban, ahol beleszeretett a pho levesbe és elsajátította a vietnami konyha csínját-bínját. Funky Pho néven nyitott itthon éttermet, amit imádtak a vendégek és a szakma is, 7 évig működött sikeresen az ország első fenntartható éttermeként, majd a koronavírus-járvány miatt be kellett zárni 2020-ban. A Funky Pho levesét a Gault&Millau étteremkalauz a 2014-es év legjobb street food díjával is jutalmazta. Éva nemrég elindította új szolgáltatását, melyben házhoz megy főzni a vendégekhez, és ha szeretnénk, meg is tanít a pho leves rejtelmeire. Főzés közben mesélt az életéről, munkájáról és az állandóan változó kihívásokról, amelyeket maga elé állít.