Szerelemhoroszkóp: Skorpió és kapcsolatai

nlc | 2015. Október 23.
Sorozatunkban arra keressük a választ, hogy az egyes jegyek szülöttei hogyan illenek össze a saját, illetve a többi jegy szülötteivel. Tehát amennyiben Skorpió jegyű vagy (vagyis akkor születtél, amikor a Nap látszólagosan a Skorpió csillagképben állt – azaz október 21. és november 22. között), az alábbiakból megtudod, miként alakulhatnak párkapcsolataid.

Skorpió és a Kos

 Reménytelen, kibékíthetetlen kapcsolat. Feltűnően nem illetek össze, mások a módszereitek, különböző az értékrendetek, mindenről ellentétesen gondolkodtok. A Kosok nyíltak, vakmerőek, vesszőparipájuk a becsület és az őszinteség – mindezt te badarságnak tartod. Szinte megvetitek egymást emiatt, de tartotok is a másiktól: te társad éktelen haragjától, míg ő a te kiszámíthatatlan, csavaros eszeddel képtelen megbirkózni.

Olvasd el ezt is!

Skorpió és Bika

Eseménydús, szenvedélyes kapcsolat. Olyan szerelmesek vagytok, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva: civakodtok, kibékültök, imádjátok és kibírhatatlannak tartjátok a másikat. Érzékeny, féltékeny emberek vagytok mindketten, ezért nehezen tudtok elhallgatni bármit a másik elől, hazudni pedig meg se próbáljatok. És bár te irtózol a jelenetektől, mindig azon kapod magát, hogy úgy viselkedsz, mint a főhős az olasz vígjátékokban.

Olvasd el ezt is!

Skorpió és Ikrek

Értelmetlen, céltalan kapcsolat. Lehet, hogy első látásra megnyerőnek találod társadat, hiszen szellemes és sokoldalú ember, de hamar rá kell jönnöd, hogy a barátságos modor valójában zárkózottságot takar. Kiismerhetetlen (még neked is!), és zokon veszi, ha “terelgetni” próbálod, ugyanakkor fegyelmezetlen és fütyül a megállapodásokra. Ez végképp kihoz a sodrodból, és előbb-utóbb belátod, hogy ez a kapcsolat nem vezet sehova.

Olvasd el ezt is!

Skorpió és Rák

Ellentmondásos kapcsolat. Sok hasonlóság van bennetek: fogékonyak vagytok a lélek szépségeire, a művészetre, a természet csodáira. Szükségetek van a családi háttér biztonságára, a meghitt, meleg otthonra, amiről mindketten nagy odaadással gondoskodtok. Mégsem jöttök ki jól. Társadat gyanakvóvá teszi az örökös titkolózásod, és nyaggatni kezd, amivel kihoz a sodrodból, és ilyenkor halálos sebeket ejtesz a sérülékeny Rákon.

Olvasd el ezt is!

Skorpió és az Oroszlán

Érdekes, feszültségekkel teli kapcsolat. Hasonlóak az erőviszonyok: a te villámgyors eszeddel egy Oroszlán nem veheti fel a versenyt, társad arrogáns nagyképűsége viszont téged döngöl a padlóba. Mivel mindketten hiú és becsvágyó emberek vagytok, nehezen tudtok megegyezni a szerepeket illetően: állandóan marakodtok és versengetek egymással, ami nem tesz túl jót a szerelemnek, de mindkettőtökre inspirálóan hat.

Olvasd el ezt is!

Skorpió és a Szűz

Üres, tartalmatlan kapcsolat. Igaz ugyan, hogy a Szüzek hozzád hasonlóan fegyelmezett és pontos emberek, amit becsülsz bennük, de a gondolkodásuk túlságosan racionális és száraz. A hétköznapokban még csak kijönnétek egymással – mindketten pedáns és megfontolt emberek vagytok –, az érzelmeket illetően azonban nem juttok közös nevezőre. Társadból hiányzik az a szenvedély és tűz, amit te mindennél fontosabbnak tartasz.

Olvasd el ezt is!

Skorpió és a Mérleg

Hiábavaló kapcsolat. A szerelem vak, ezért nehéz lesz belátni, de ti nem vagytok egymáshoz valók. A te filozófiád: életben maradni bármi áron, társad viszont halálosan komolyan veszi a lovagiasságot, és hősiesen harcol az igazságtalanságokkal szemben. Nehéz lesz meggyőzni az ellenkezőjéről, és nincs is sok értelme. Ti ketten egészen más dolgokban hisztek, mást tartotok fontosnak és értékesnek – miért erőlködnél?

Olvasd el ezt is!

Skorpió és a Nyilas

Kiváló “munkakapcsolat” – felismeritek egymás értékeit, és a hétköznapok csatáiban vállvetve harcoltok. Egy Nyilas jó fellépésű, lenyűgöző szónok és remek hadvezér, de túl heves ahhoz, hogy a kritikus helyzeteket megfelelően átlássa. Neked azonban éppen ez az erősséged: felfedni és eltalálni a másik gyenge pontjait – csak az a gond, hogy ezt a képességedet nemcsak a “közös ellenség”, hanem partnered ellen is felhasználod. 

Olvasd el ezt is!

Skorpió és a Bak

Unalmas, színtelen kapcsolat. Sehogyan sem értitek egymást – neked egy Bak túl merev, szigorú és humortalan, filozófiai vagy tudományos kérdések izgatják, és nincs érzéke a finom dolgokhoz: a lélek rezdüléseihez, a misztikumhoz. Sőt egyenesen kineveti az efféléket, amivel téged igencsak felhergel, és a bosszú nem maradhat el. Társad azonban nagyon veszélyes ember, ha haragszik, így mindketten pórul jártok.

Olvasd el ezt is!

Skorpió és a Vízöntő

Óvatos, bizalmatlan kapcsolat. Csak méregetitek egymást, kóstolgatjátok a másikat, mert sehogyan sem tudjátok eldönteni az erőviszonyokat. Társad kemény dió: akaratos, befolyásolhatatlan, amit egyrészről tisztelsz, másrészről nem tudsz vele mit kezdeni, ez nem az te “asztalod”. A kérdés egy darabig nem hagy nyugodni, aztán megunod az örökös próbálkozást, és kellemesebb, “kezelhetőbb” dolgok után nézel.

Olvasd el ezt is!

Skorpió és Halak

Íme, egy kezelhető kapcsolat. A Halakat te szőröstül-bőröstül (azaz pikkelyestül) felfalod, a legkisebb ellenállásba sem ütközöl, amikor szándékait érvényesíteni akarod. Partnered félénk, bizonytalan, szinte vágyik arra, hogy megmondd, mikor mit tegyen. Ez már-már unalmas, bár roppant praktikus: nincsenek viták, fordíthatod energiáidat másra. Ha azonban túl erőszakos vagy, társad hisztizni kezd, amit viszont ki nem állhatsz.

Olvasd el ezt is!

Exit mobile version