Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Tanulhatsz a kapcsolatokról, tanulhatsz a bőségről

RKB | 2015. November 13.
A hétvége a tanulás és a tanítás ideje lesz a számunkra. Most alkalmad lesz arra, hogy megszerezd mindazt a bölcsességet, amely egy boldog párkapcsolathoz kell. Ennek a bölcsességnek a fele már nálad van, a másik fele a párodnál. Érdemes kicserélnetek a tudásotokat, hogy mindkettőtöknél ott legyen az egész bölcsesség.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A hirtelen felindulásból elkövetett beszélgetések lesznek a legveszélyesebbek a számodra a hétvégén. Ha egy-egy beszélgetésbe haragból vagy haragosan mész bele, máris kész a katasztrófa. Fontos, hogy most a régi félreértéseket és a haragokat először magadban tisztázd, és csak azután kezdj el beszélni róluk, hogy te már meg tudtál bocsátani. Megbocsátani pedig az ügyek minden érintettjének kellene: annak, aki bántott, annak, aki hagyta, és még önmagadnak is.

Bőség: Rengeteg félreértés van a bőséggel, a pénzzel kapcsolatban benned. Ezek jelentős része a gyerekkorodból származik. Érdemes lenne most leülnöd a szüleiddel és átbeszélgetned velük, hogy milyen sok butaságot hallottál tőlük. Könnyen lehet, hogy kiderül: ezek jelentős része félreértés, és ők sem úgy gondolták. Ha pedig már nem tudsz a szüleiddel leülni beszélgetni, érdemes a testvéreiddel, unokatestvéreiddel megejteni ezt a beszélgetést.

BIKA

Szerelem: Nehéznek és rögösnek érzed a kapcsolatotok útját. Megértem. Megértem, mert sok olyan tévhit van mindkettőtökben, amelyek ilyenné teszik a kapcsolatotokat. Talán kimondva, talán csak tudat alatt próbáljátok megváltoztatni egymást. Ez persze nem megy, és ez persze fájdalmat okoz. A hétvégén azt kell megtanulnotok, hogy felismerjétek: kizárólag az elfogadás vezet el a boldog és harmonikus kapcsolathoz. Ha pedig nem tudod elfogadni a szerelmedet, talán nem is szerelmes vagy, csak birtokolni akarsz.

Bőség: Rengeteg olyan pénzügyi döntést meghoztál az életedben, amelyeket nem kellett volna. Ne hibáztasd magadat utólag ezekért. Fogadd el, hogy ezek rossz döntések voltak. Ez az elfogadás azonban nem jelenti azt, hogy ne vonhatnád le a következtetéseket. Sőt! A hétvégén pont az lenne a jó, ha átgondolnád a korábbi ballépéseid tanulságait. Akár az évtizedekkel ezelőtti tévedéseket is érdemes elemezned.

IKREK

Szerelem: Amikor arra gondolsz, hogy mit kell megtanulnod a szerelemben, a végtelen bölcsesség hatalmas tárházát látod magad előtt. A valóságban erről a bölcsességről könnyen kiderülhet, hogy valójában csak ősi női praktikák, amelyek hatékonyak voltak ezelőtt száz évvel, de ma már a férfiak és a nők is megváltoztak. A hétvégén felejtsd el a taktikákat, felejtsd el a játszmákat, és legyél őszinte, mondd ki őszintén azt, amit érzel. Félreértés ne essék: játszmákkal is elérheted, amit szeretnél, de abban talán nem leled majd akkora örömödet, mint ha az őszinteség útját választod.

Bőség: Igen egyszerű a szabály: teszel valamit, és annak meglesz az eredménye. Tudom, ennél talán többet vagy nagyobbat vársz a hétvégére, de hidd el, nincs ennél jobb megoldás. Ha most teszel egy lépést a céljaid felé, azt tapasztalhatod meg, hogy hatalmas szerencsék és “véletlenek” segítségével a céljaid szinte azonnal megvalósulnak. De azt az egy lépést senki sem tudja megtenni helyetted.

RÁK

Szerelem: Túl sok minden kavarog a fejedben, és túl sokfelé akarsz figyelni egyszerre. Ennek pedig az lesz a vége, hogy semmire és senkire sem tudsz kellő figyelmet fordítani. Pedig a szerelmed most több figyelmet követel meg tőled. Emlékszel? Nemrég még te vágytál arra, hogy figyeljenek rád. Most ő érez ugyanígy. Add meg neki ezt a figyelmet, és hagyd, hogy cserében a kapcsolatotok újabb szintet lépjen, és ismét megváltozzon minden veletek – ezúttal a jó irányban.

Bőség: Nehéz helyzetbe kerülhetsz a hétvégén. Valaki azt hiszi, hogy anyagias vagy. Te pedig kénytelen vagy pénzt kérni tőle annak ellenére, hogy közben pont azt akarod megmutatni, hogy a pénz nem is számít. Ez a huszonkettes csapdája, egy olyan helyzet, amelynek látszólag nincs jó megoldása. Az egyetlen lehetőséged az, ha veszel egy mély lélegzetet, és elmondod, amit mindenképp el kell mondanod, de nem teszed hozzá mindazt az elméleti oktatást, amit szíved szerint megtartanál. Minél kevesebbet mondasz, annál jobban jössz ki ebből a helyzetből.

OROSZLÁN

Szerelem: A legszívesebben kikérnél magadnak egy helyzetet. A legszívesebben jól beolvasnál a szerelmednek. Természetesen, ahogy az lenni szokott, nem ez a megoldás. Ne olvass be, ne üvölts, ne kérj számon. Nyugodj meg. Vegyél néhány mély levegőt, és várj. Most türelemre intenek a csillagok. Eljön még a te időd, az a pillanat, amikor szeretettel és megbocsátással tudjátok megbeszélni ezt a helyzetet is. Az a pillanat, amikor megint a lángoló szenvedély boldogságát tapasztalhatod meg.

Bőség: Az anyagi életedet erős hullámzás jellemzi az elmúlt időszakban. Vagyis nem teljesen. Te hullámzást érzékelsz, de ez csak egy tévedés. Abban tévedsz, hogy azt hiszed: az ingadozás hatással van a hétköznapi megélhetésedre. Valójában az életszínvonalad, a jólléted nincs veszélyben. Az extraprofitod és a pluszbevételeid kerültek – látszólagos – veszélybe. Ez egy olyan helyzet, amelyben okos döntésekkel megalapozhatod a jövőbeni gazdagságodat. De ehhez most jó szívvel el kell engedned némi pénzt.

SZŰZ

Szerelem: Hihetetlenül csinos, szexi és ragyogó vagy. Sugárzol a boldogságtól, és ezt az emberek is észreveszik rajtad. A szerelmed pedig minden pillanatban boldog, hogy maga mellett tudhat téged. A hétvége legnagyobb kérdése az, hogy hogyan fogadod mások reakcióit. A közös boldogságotok talán az irigység vagy a félelem hullámait indítják el másokban. Könnyen lehet, hogy sokan féltenek téged és a párodat a túl nagy boldogságtól. Nem kell a vészmadarakra hallgatnod. Hiszen a boldogság a természetes állapot, és nem a szürke unalom.

Bőség: Minden kiadott forintod megsokszorozódva tér vissza hozzád. Ez a népszerű bőségmantra írja le a legjobban a hétvégédet. Talán költesz butaságokra, de minden butaságokra és látszólagos luxusra költött forintod meghálálja, hogy megmozgattad, és a barátaival együtt tér vissza hozzád. Olyan ez, mintha a pénz áramolni akarna, és te jól áramoltatnád, ezért egyre többet és többet jönne hozzád, hogy még többet áramoltathasd.

MÉRLEG

Szerelem: Évekig szerettél volna valamit. Küzdöttél érte. Hadakoztál. Tanultál, változtál, fejlődtél, de nem történt semmi. Majd újabb évek teltek el, és most elérkezett ez a hétvége. Az a hétvége, amikor megkapod azt, amit kértél. Igen, itt van, megérkezett, átveheted. Persze lehet, hogy már nincs rá szükséged. De az biztos, hogy a hétvégén csupa olyasmi történik veled, aminek évekkel ezelőtt szívből örültél volna. Ha most nem erre vágysz, akkor ideje beszélni kezdened a vágyaidról. Mondd el a szerelmednek, hogy mit szeretnél.

Bőség: Itt az ideje, hogy megtanulj valamit: azt az ősi női bölcsességet, amely a családodban öröklődik, és amely a spórolás és a beosztás egészen elképesztő formáiról szól. Fontos, hogy megtanuld ezt a bölcsességet magad is. De az is fontos, hogy se a fösvénység, se a  kuporgatás hibájába ne ess bele. Merd megélni a bőséget, de ne pazarolj. Ha ez sikerül, akkor az anyagi harmóniát is megtalálod majd.

SKORPIÓ

Szerelem: A szerelmed talán nem látja a nyilvánvalót, neked pedig mély vágyad van arra, hogy az orra alá dörgöld azt. De ha megállsz és elgondolkodsz egy pillanatra, könnyen felmerülhet benned a kétely: vajon ő nem lát, és te látod jól? Vagy fordítva: te tévedsz, és neki van igaza? De persze az is lehet, hogy mindketten rosszul értelmeztek valamit. És lehet, hogy mindketten azt teszitek, amit tennetek kell. A hétvégén gondolkodj, és ne ítélkezz, a legfőképpen pedig ne dönts.

Bőség: Talán észre sem veszed, de már rég nem reális az, amit a pénzről, a munkáról, a karrierről gondolsz. Évekkel ezelőtt nagyon is korszerű, aktuális, már-már forradalmi volt a gondolkodásod. A világ utolért, és talán el is hagyott ezen a téren. Most talán úgy érzed, hogy lemaradtál. Pedig csak rajtad múlik, hogy újra beleállsz-e a feladataidba, és elindulsz-e azon az úton, amelyen megálltál.

NYILAS

Szerelem: Az élet nem lányregény. És nem is hollywoodi film. Ha már film lenne az életed, inkább egy olyan nevetős-szomorkás francia vígjáték lenne, amelyben mindenki kavar mindenkivel, a hősök egyszerre többekbe szerelmesek, és persze a leginkább az a lényeg, hogy mindenki a lehető legjobban jöjjön ki egy-egy helyzetből. Úgy tűnik, hogy a hétvégén a te szíved is többfelé húz: egyszerre több helyen lennél, és egyszerre szeretnél megfelelni mindenkinek. Hogy csinálják a franciák a filmekben? Nem tudom, de fontos, hogy te úgy csináld, ahogy a szíved diktálja.

Bőség: Ha arra van benned mély vágy, hogy egy csodálatos munkahelyen rengeteg pénzzel és elismeréssel jutalmazzák a rutinmunkádat, akkor nem ismered önmagadat. Szükséged van a változatosságra, és a leginkább projektekben tudsz gondolkodni mostanában. Ha eddig csak egy munkahelyed volt, ideje a hobbidból, a szenvedélyedből is vállalkozást fejleszteni, és bevételre szert tenned.

BAK

Szerelem: És végre itt van a szerelem. Végre létrejön a csatlakozás a szíved és a fejed között, egy olyan összeköttetés, amelyen száguldoznak az információk, a gondolatok, az érzelmek. Ez persze okozhat némi kavarodást és zavart a hétvégéden. Lehet, hogy szokatlanul mély érzelmeket tapasztalsz meg, és lehet hogy ezzel sem te, sem a családod, sem a szerelmed nem tudtok mit kezdeni. Nincs mese, mostantól meg kell tanulnod a több és erősebb érzelemmel bánni. Ez a tanulási folyamat most kezdődik, de eltarthat egy darabig.

Bőség: Mit kell megtanulnod a pénzről? Úgy tűnik, mintha az élet nagykönyvében pont a bőségről szóló apró betűs részeket nem olvastad volna. Úgy tűnik, hogy ezeket az apró betűs tippeket és trükköket pont a hétvégén fogod elolvasni és megismerni. Ne felejtsd el, hogy a barátnőid mindenben segítenek, így ebben is hatalmas segítségedre lesznek majd.

VÍZÖNTŐ

Szerelem: A szerelem bekopogtat az életedbe, és ha ajtót nyitsz neki, be is lép majd. Belép, átviharzik, és mindent felforgat. Most kell eldöntened, hogy milyen életre vágysz. Most kell eldöntened, hogy milyen szerelemre vágysz. Most kell eldöntened, hogy kit engedsz be az életedbe, és kit engedsz ki onnan. A nagy szerelmi jövés-menés eleinte talán ijesztő lesz a számodra, de hamar megértheted, hogy minden érted van, és mindez a te boldogságodat, örömödet és szórakoztatásodat szolgálja.

Bőség: Egyszerre akarsz változtatni a pénzügyeiden és ragaszkodni a tradíciókhoz. Lehet, hogy nem tudod, de most szeretném felhívni rá a figyelmedet: ha ragaszkodsz ahhoz, amit eddig csináltál, pontosan ugyanaz lesz az eredménye, mint amit eddig csináltál. Ha más eredményt akarsz, mást kell tenned. A hétvégén pontosan megérzed, hogy mit kell tenned a bőséged érdekében. Kövesd az ösztöneidet akkor is, ha azok első hallásra talán elképesztő butaságnak tűnő dolgot súgnak neked.

HALAK

Szerelem: A hétvége mély felismeréseket tartogat a számodra a szerelemmel, a vágyaiddal és a párkapcsolatoddal kapcsolatban. Arra kell ráébredned, hogy a vágyaid ellentmondanak egymásnak, és legalább két teljesen egymásnak ellentmondó dologra vágysz. Talán két kapcsolat között vívódsz. És könnyen lehet, hogy az egyik kapcsolat egy emberhez, a szerelmedhez fűz, a másik azonban a munkádhoz. Igen, a munkád, a hivatásod és a hobbid is olyan, mintha egy másik szerelmed lenne. A két szerelem között pedig meg kellene találnod az összhangot, azt, amikor a két szerelmed erősíti és nem kioltja egymást.

Bőség: Ne tulajdoníts olyan nagy jelentőséget a pénznek. Ne tulajdoníts olyan nagy jelentőséget a vagyonnak. Sokkal fontosabbak számodra az érzelmek, ez az igazi fizetőeszközöd. Ne azért csinálj valamit, mert az jövedelmező. Csináld azért, mert az jó érzést kölcsönöz neked.  A Halak bőségteremtésének legnagyobb paradoxona, hogy akkor érkezel meg a végtelen bőség állapotába, amikor olyasmit csinálsz, amiért fizetnél is, hogy csinálhassad azt.

 

 

Exit mobile version