Téli fesztivál cikkek

Bajban van a párkapcsolatod? Segítséget kérnél az angyaloktól?

November 22-én, a Millenárison kerül megrendezésre az NLCafé Téli Fesztiválja. A rendezvényen számos izgalmas programmal várjuk a látogatókat, többek között "Csináld magad" workshopokkal, gyerekjátszóval, WAMP vásárral.
Mini műhelyek Sarkadi Krisztával és R.Kövér Balázzsal az NLCafé Téli Fesztiválján

Nagy örömünkre szolgál, hogy Sarkadi Kriszta párkapcsolati, R. Kövér Balázs pedig angyali segítség témában tart mini műhelyeket az NLCafé rendezvényén.

 

Kriszta, aki tanító, szeretetterapeuta és papnőként is ismert, az igazabolszerelem.hu blog szerzője. Várja mindazokat, akik keresik az igaz szerelmet, vagy épp szeretnének túl lépni egy kapcsolaton, ugyanakkor azok is kaphatnak értékes tanácsokat, akik gazdagítani szeretnék jól működő párkapcsolatukat.

Mini műhelyek Sarkadi Krisztával és R.Kövér Balázzsal az NLCafé Téli Fesztiválján

Balázs, aki angyalterapeuta és az NLCafé asztrológusa, blogján és tanfolyamain legtöbbször a bőségteremtésről és az őrangyalokról kap kérdéseket, ezért a téli fesztiválon is ezt a két témát választotta, Bőségteremtő mini angyalműhellyel és “Ki az őrangyalod?” mini angyalműhellyel várja az érdeklődőket.

A műhelyek a rendezvény nyitvatartási ideje alatt (10.00 és 18.00 óra között) óránként indulnak, egy foglalkozás 45 perc, ahol meditációra, beszélgetésre, önismereti gyakorlatokra számíthatnak a résztvevők. A mini párkapcsolati műhelyen Kriszta egy olyan meditációt vezet majd, ami egyaránt segítségére lesz azoknak is, akik párt keresnek, akik kapcsolatban vannak, és azoknak is, akik egy szakításon vannak éppen túl. Balázs angyalműhelyén a kétféle téma váltakozik, a pontos ütemezést hamarosan közzétesszük a telifesztival.nlcafe.hu oldalon.

Mini műhelyek Sarkadi Krisztával és R.Kövér Balázzsal az NLCafé Téli Fesztiválján
Ha az angyalok segítségére van szükséged, vagy elakadtál a szerelem útvesztőjében, akkor nálunk a helyed, várunk november 22-én a Millenárison!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top