Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp – 1. rész

nlc | 2017. Május 29.
A kelta állathoroszkópot a holdhónapok alapján készítették el, ezért 13 különböző jegyből áll. Valamennyi jegyet – a kelták hite szerint – egy-egy állat szelleme ural. A horoszkópból megtudhatod, milyen üzenet érvényes rád 2017-ben, és mi az, amire érdemes odafigyelned.

A kelták az állatok szellemének erejében is hittek. A holdnaptár szerinti valamennyi holdhónapot egy-egy állattal jelölték. A születési időpontok közül keresd meg a sajátodat, és olvasd el, mit üzen számodra az állathoroszkóp 2017-re. Nem mellesleg pedig azt is megtudhatod, melyik állat szelleme lakozik benned.

A természethez igen közel álló kelták nemcsak az állatokat tisztelték különleges módon, a fákat pontosan ugyanígy becsülték. Állathoroszkópjuk mellett talán még ismertebb a kelta fahoroszkóp. A kelta horoszkóp első részében az első hét állat horoszkópját olvashatod el december 20. és július 7. között.

A kelta állathoroszkóp holdhónapjai

Kelta állathoroszkóp: a szarvasbika

Új kihívást, lehetőséget keresel idén. Ne felejtsd, a sors mindenkinek a rászabott feladatot kínálja. Próbáld megérteni, valójában nem az a lényeg, hogy a szerelem talál rád, vagy valami egészen más újdonság. A kitűzött céljaidat most elérheted vagy megvalósíthatod.

Kelta állathoroszkóp: az Oroszlán

A tettek és a kötelezettségek kerülnek előtérbe az oroszlánoknál, ami érintheti a munkát, de épp így a párkapcsolatot is. Érdemes kimondanod a partnerednek, hogy szereted, és fontos a számodra. Az sem árt, ha mindemellett odafigyelsz a testi és a lelki egészségedre is.

Kelta állathoroszkóp: a Kígyó

Adódhatnak idén konfiktusok, félreértések a családoddal és a barátaiddal. Mint máskor, most is megtalálod a módját, hogyan kerüld el a csapdát. Légy mindenképpen óvatos, tartsd a határokat. Munkádat energikusan végezd. Kerüld a negatív gondolatokat.

Kelta állathoroszkóp: a Róka

Hihetetlen történetet mesél neked valaki. Légy óvatos, a kevesebb ugyanis mindig több. Fontos döntéseket inkább kétszer gondolj át, mint gyorsan belevágj valami újba. Figyelj a megérzéseidre.

Kelta állathoroszkóp: a Tehén

Próbáld meg kerülni a stresszt, amikor a nyaralást tervezed. Nem lesz könnyű, sőt tapasztalni fogod, hogy problémákat gördít eléd az élet. Az üzleti életben ugyanakkor szinte biztosra mehetsz, sikeres időszak vár rád.

Kelta állathoroszkóp: a Tengeri csikó

Nagy fába vágtad a fejszédet, amibe komoly erőfeszítéseket kell tenned. A kemény munka meghozza a gyümölcsét, az életednek egy új szakasza kezdődhet el. A feszített tempó közepette mindenképpen szánj időt a pihenésre, a kikapcsolódásra is.

Kelta állathoroszkóp: az Ökörszem

Kihívások elé állhatsz idén. Könnyen lehet, hogy visszaülsz az iskolapadba, vagy egy új munkát, új pozíciót vállalsz. Figyelj az egészségedre, fontos, hogy megfelelő mennyiségű vizet fogyassz mindennap.

(thrive) 

Exit mobile version