5 bámulatos és inspiráló spirituális tetoválás

nlc | 2017. Szeptember 20.
Tetoválásoddal többet kifejezhetsz magadról, mint gondolnád. A bőrödre tetovált minta ugyanis a személyiségedről is sokat elárul. Ezek az ámulatba ejtő spirituális tetkók a hitet, az egyéni világlátást, az életszemléletet is tükrözik. Gyönyörűek, felemelőek, inspirálóak, ráadásul az energetikájuk visszahat a viselőjükre. Melyiket választod?

Aki spirituális tetoválást készíttet, vélhetően másként gondolkozik, mint a többiek. A madarak, a spirituális állatok, a különböző istenségek szimbólumait a bőrödön viselni talán felelősséget is jelenthet. Ezek a rajzok ugyanis a belső lényedet, a gondolkodásodat, az érzéseidet is megmutathatják. Éppen ezért ezeknek a jeleknek az átlagosnál jóval mélyebb értelmezései is lehetnek, jóval mélyebb gondolkodásról tanúskodhatnak. Íme, néhány csodaszép spirituális tetoválás a jelentéseikkel együtt.

1. Om tetoválás

Az Om mantrát sokan az univerzum dalának nevezik. Bámulatos az ereje, a kezdet és a vég szimbóluma,

Az Om tetkó a végtelen tudás forrásának szimbóluma

2. Hamsa tetoválás

A Hamsa Isten kezének szimbóluma. További jelentése szerint

3. Lótusz tetoválás

A lótusz az egyik legösszetettebb és nagyon kedvelt szimbólum.

4. Szív alakú tetoválás

 A szív formájú tetoválások önmagukért beszélnek. A szenvedélyt, a szerelmet, a kedvességet, a nagylelkűséget szimbolizálják. A formától, a színtől függően jelenthetik

5. Hold tetoválás

A hold jelentését módosíthatja, milyen más elemeket tetováltak hozzá. Alapvetően

(via sivana spirit)

Exit mobile version