nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik közös tetoválást csináltatnak

Csillagjegyek, akik közös tetoválást csináltatnak

Te csináltatnál, vagy talán máris csináltattál közös tetoválást a pároddal?

Kos

A Kos hajlamos hirtelen fejjel dönteni, imádja az egyedit, az izgalmat, az újdonságokat. Egy közös tetoválás a szerelmével pontosan ilyen hajmeresztő ötlet, és Kos meg is teszi.  A pillanatnak él, s ami jó ötletnek tűnik első hallásra, azon nem gondolkodik, azonnal igent mond rá. Róla nem lehet állítani, hogy minden jó elrontója lenne. Gondolkodás nélkül beleugrik a szerelembe, a párkapcsolatba, és nem foglalkozik semmivel és senkivel, csak a párjával és a kapcsolatával. Amikor igazán szerelmes, az egész világnak meg akarja mutatni a boldogságát. Ehhez pedig a közös tetkó nagyon menő és tökéletes megoldás.

Csillagjegyek, akik nagyon merészek

Fotó: Getty Images

Rák

A Rákot nem lehet mindenbe belerángatni, legalábbis első szóra nem. Inkább lassan és kimérten halad a szerelemben, nem sieti el a döntéseit. Ugyanakkor a párja, a szerelem mindennél fontosabb az életében. Ha igaz szerelmére talál, érte mindenre képes, a közös tetoválásra is, de csak akkor, ha valóban bízik a társában. Ettől függetlenül a Rákkal is megesik, hogy hibázik, és akkor nagyon megtudja bánni tettét. De egy hibát csak egyszer követ el…

Halak

A Halak talán a legromantikusabb csillagjegy. Az ötlet, hogy szerelmét közös tetoválással mutassa meg a világnak, elképesztően romantikusnak tűnhet. Az összetartozás, az együttérzés, a kapocs számára a közös tetoválás, amely egyben nagyon izgalmas lehetőség is. Imádja az egyediséget, a különleges jeleket, és ha már közös tetoválást csináltat a szerelmével, mélyen hisz benne, hogy a kapcsolat örökre szól. Sajnos, ez nem mindig alakul így. A Halak pedig nagyon érzékeny csillagjegy, minden szakításba egy kicsit belehal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top